On the 7th November we opened the doors of our store in Kalverstraat, Amsterdam for the first time!

Fans can take advantage of 2 floors filled with our AW13 collection just in time for the festive season.

Whether you’re looking for stocking fillers or want to treat yourself, you can find it all under one roof!

Het gerucht ging al een tijdje dat er een Superdry Flagship store geopend zou worden, en nu is het dan eindelijk zover: de mega store opende afgelopen 7 november zijn deuren op de Amsterdamse Kalverstraat! Deze straat heeft geen introductie nodig en is met recht dé shopbestemming van Nederland te noemen. Superdry fans kunnen hun hart ophalen in de nieuwe store: deze is zo’n 600 m2 groot en heeft twee verdiepingen vol Superdry goodies. Of je nu de perfecte winterjas zoekt of alvast op zoek wilt gaan naar het perfecte kerstcadeau voor je vrienden of familie… de nieuwe Superdry Flagship store heeft alles wat je hartje begeert.

De Superdry Flagship store is te vinden op Kalverstraat nummer 178.

  • Facebook
  • Twitter
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Reddit
  • Digg
  • email

You must be logged in to post a comment.